FREEBIE: 2016 kalender – lige til at printe ud og bruge

2016 kalender - lige til at printe ud og bruge - free calendar for 2016 - grafisksuperhelt.nu

Så nærmer 2016 sig, og en stille aftenstund, efter ungerne var blevet puttet, sad jeg og hyggede med at lave denne kalender for 2016, som jeg vil bruge her hjemme. Jeg synes den er fin både som kalender, og som deko. Hvis du har sådan et clip board, så er månederne lette at udskifte. Jeg har købt de fine clip boards i røget egetræ fra Ferm Living som jeg bruger til alle mulige billeder og fine prints.

Jeg elsker at lave farvepaletter, og som du nok kan se har jeg brugt masse af farvepaletter til kalenderen. Jeg bruger den fede (og helt gratis) farvepalette-generator coolors.co, som er en af de mange fantastiske værktøjer jeg også beskriver i min e-bog, som du kan læse mere om her >.

Du kan få fingrene i kalenderen, ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev her under. Du får også e-bogen med 35 uundværlige værktøjer og ressourcer med oven i hatten. Kalenderen får du som pdf, så den er let at printe ud.

Download

Få e-bogen + 2016 kalenderen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få e-bogen med 35 gennemtestede værktøjer og ressourcer samt 2016 kalenderen med det samme.

Yay, så er e-bog + kalenderen din - tjek din indbakke for at bekræfte :-)

Få den fine 2016 kalender designet af grafisksuperhelt.nu

Something to Say?

Your email address will not be published.